Lionel Messi pelin salaisesti ottaa lääkkeitä, on jo yleinen. Mutta viime lokakuusta lähtien, kun Barcelona pelasi Kreikan Olympiakoskoa vastaan, Lionel Messi otti pillerin, hän näytti hillitsevän itseään. Sen jälkeen hän ei koskaan ottanut pillereitä sukkiaan pelistä. Tuomari kiinnost tyi houkutustaan, ja varsinkin Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille fanit juhlivat. Barcelonassa 2: 1 voiton yli Deportivo Alavés, Lionel Messi otti pienen sinisen pillerin sukka ja täytti sen suuhunsa. Enemmän hämmästyttävää, Lionel Messi teki nopeasti vapaapotkun onnistuneesti.

Lokakuussa 2017 mestaruuskilpailu, Barcelona vastaan ​​Olympiakos, televisiokamerat kuvattiin Lionel Messi otti pillerit ulos sukkiaan ja otti ne julkisesti. Sitten hän onnistui pelaamaan vapaapotkun. Tämä oli hänen 100. tavoittelunsa eurooppalaisessa pelissä, ja viimeinen Barcelonan oli voitettava vastustajansa pisteet 3: 1. ja Deportivo Alavésia vastaan, sama kohtaus tapahtui jälleen. Ja tällä kertaa kuva on selvempi, voit selvästi nähdä Lionel Messin syömään pilleri on sininen. Entä Lionel Messi lääkkeen ottamisen jälkeen? Kuten edellisen ottelun tulos, Lionel Messi onnistui jälleen onnistuneesti. Se oli 7 minuuttia ennen pelin päättymistä, ja Lionel Messin tavoite auttoi Barcelonaa päinvastoin. Tällä kentällä Wearing Messi lasten jalkapallo pelipaita fanit ovat innoissaan!

Tuolloin oli media, että Lionel Messi syödä happoa pilleri tukahduttaa oksennus impulssi pelissä. Viime vuosina Lionel Messi on etsinyt apua italialaisilta ravitsemusterapeutteilta. Nutritionistien huolellisen sääntelyn ansiosta Lionel Messin fyysinen tilanne tuli ihanteellisemmaksi. Mutta mainstream näkemys on, että Lionel Messi todella vain söi glukoosi pilleri. Kilpailuurheilussa urheilijoille on hyvin tavallista syödä rypälemehutiivisteitä. Syö glukoosipitoisuus, anna urheilijan täydentää lihasenergiaa lievittää väsymyksen kertymistä mahdollisimman pian. On jännittäviä jalkapalloketjuja, joihin voit napsauttaa linkkiä seuraamaan verkkosivustollamme päivitettyjä tietoja. Samalla tarjoamme myös Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä online-tilauspalvelun. Käytä alennuskoodi voi myös saada alin tavaroiden hinta, Tuetaan maailmanlaajuista nopeaa toimitusta.

Lionel Messi ottaa pillereitä uudestaan