Viimeaikaisten tiedotusvälineiden mukaan vahinkoa kärsinyt Paul Pogba hiljattain esiintyi Yhdysvalloissa Miamissa kuntoutuskoulutukseen. Kuten paljastetusta koulutusvideosta voidaan nähdä, Paul Pogban paluu stadionille saattaa olla lähellä. Paul Pogba loukkaantui mestarien liigan ottelussa vastaan ​​Baselin kanssa, kun hän oli 12. syyskuuta. Sen jälkeen Paul Pogba kuntoutuksen koulutusta ja pyrkivät varhain palata Manchester United. Uusimpien huhujen mukaan Paul Pogba on mahdollisimman pian tullut takaisin kahden viikon kuluessa. Joka tapauksessa, koska Jalkapallo Pelipaidat Paul Pogba fanit, on erittäin miellyttävä asia.

Kuvassa shirtless Paul Pogba oli hyvässä kunnossa. Paul Pogba auringon alla Miamissa, Yhdysvalloissa, huolella koulutettu, hikoilu. Kuumalla säällä Paul Pogban on myös käytettävä kylmävesiputki jäähtyä. Ja videosta voimme nähdä ammatillisen kouluttajan opastuksella ja avuksi Paul Pogban jo alkanut melko voimakasta koulutusta ja Paul Pogban toimintaa. Vaikka hän ei harjoittanut Pogba pelipaidat koulutukseen , Mutta loukkaantumisongelma näyttää olleen vähemmän vakava.

Tietenkin, Paul Pogba haluaa osallistua viikonloppuna Manchester United pois Liverpoolin peli ei ole realistinen. Jose Mourinho puuttuu myös Marouane Fellaini ja Michael Carrick. Mutta Paul Pogban tilanne Yhdysvalloissa tekee Jose Mourinhosta luottavaisemman tulevaisuudesta. Ehkä sen jälkeen, kun hän tuli takaisin, on enemmän erinomainen suorituskyky on myös hyvin mahdollisia asioita. Joka on Jalkapallo Pelipaidat myymälä on ollut valmis Antamaan Paul Pogban kannattajia parhaalla ostopalvelulla. Sen lisäksi, että harjoitellaan juoksumattoa, hänellä on myös voimakkaampi harjoittelu ulkona. Paul Pogban paluupäivänä ei ole virallisia uutisia, toivoen, että Paul Pogba palaa pian ja takaisin jalkapallo-areenalle.

 

Paul Pogba paineettomasti hullu koulutus kiihdytti elpymistä