Uusimpien raportin, vuonna 2018, Venäjän MM Euroopan Division karsinnat Group B 9. kierroksen kilpailu, Portugali Jalkapallomaajoukkueet pois haastaa Andorran jalkapallomaajoukkue, Cristiano Ronaldo oli ensimmäinen pelaaja auttaa joukkue pisteet, ja Cristiano Ronaldo suunnitteli myös maalin, ja Portugalin joukkue voitti vastustajan 2-0. Fanit, jotka käyttävät Jalkapallo Pelipaidat peliä, ovat kummallakin tavoitteella. Cristiano Ronaldo, joka pelasi tässä pelissä, ei ole yleinen, ja vuodesta 2004 lähtien Cristiano Ronaldo oli ensimmäistä kertaa maajoukkueen korvikkeena.

Tässä World Cup, Cristiano Ronaldo ei anna kuitenkaan pettynyt, harteilleen ison operaation jonka joukkue sijoitettiin, sillä nämä kaksi maalia, voi sanoa Cristiano Ronaldo eniten luottoa. heiluttaen kannattaja Ronaldo pelipaidat, tunne hyvin tyytyväisiä. Tämä on täydellisin idoli heidän sydämissään. Portugalin kansallinen jalkapallomaajoukkueen kapteeni on meille yhteinen. On huomionarvoista, että tässä jalkapallo-ottelussa Cristiano Ronaldo pelaa korvaavana. Edellisen kerran Cristiano Ronaldo, korvaa maajoukkue, oli vuonna 2004, ja siitä lähtien, 19-vuotias Cristiano Ronaldo jokainen peli oli käynnistin. Vuoden 2004 Euroopan Cupin toisella kierroksella Cristiano Ronaldo 19 Euroopan cupissa, 13 maailmanmestaruuskilpailua, 4 Confederations Cupia, 26 Euroopan cup-karsintamaalia ja 36 MM-cupia. Karsintapelissä jokainen peli on aloituspiste. Nyt kun 99 ottelua, Cristiano Ronaldo jälleen istuu penkillä, mutta korvaaminen Cristiano Ronaldo on yhä ydin joukkue, sen jälkeen pelata auttaa joukkue teki kaksi maalia.

Andorran maajoukkueiden voittaminen on vain iso askel eteenpäin. Ensi viikolla Portugalin kansallinen jalkapallo tulee olemaan kotona Sveitsin kansallisjalkapalloa vastaan, mikä on tärkeä taistelu MM-kisoihin. 9 kierroksen jälkeen ryhmäpelaa Sveitsin jalkapallomaajoukkue voitti kaikki 27 pistettä. Portugali jalkapallomaajoukkue voitti 8 voittoa 1 negatiivinen tulos, saatu 24 pistettä. Portugalin jalkapalloliiton on voitettava Sveitsi kotona, jos he haluavat mennä suoraan maailmancupiin. Muussa tapauksessa Cristiano Ronaldo voi mennä vain ylimääräiseen jalkapallopeliin. Tietenkin voit myös napsauttaa linkkiä päästä verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja jalkapallo-otteluista. Meillä on Jalkapallo Pelipaidat myymälä voi olla verkossa palvelusi, vielä etsivät jalkapallo fanit voivat tilata verkossa.

 

Cristiano Ronaldo on edelleen erinomainen maajoukkueessa