Äskettäin Argentiinan tiedotusvälineiden mukaan Venezuelan Argentiinan fanit haluavat huutokaupata Lionel Messin maajoukkueen jalkapallo-paidan kokoelman ja lahjoittaa puolet huutokaupan tuloista köyhille lapsille Venezuelassa ja Ecuadorissa. 32-vuotias argentiinalainen fani kertoi haastattelussa, että hän sai jerseyin kun Lionel Messi johti Argentiinan maajoukkueen voittaakseen Ecuadorin. Nyt tämä ei ole Jalkapallo Pelipaidat , sillä on tärkeä merkitys.

Uudessa jalkapallomaalissa Argentiinan 2018 uusi kotijalkapallo-paita julkaistaan ​​marraskuun alussa. Nykyiset vakoojakuvit internetissä ovat vuotaneet. Argentiinan uusi kotijalkapallon paita oli innoittamana vuoden 1993 Copa America -jalkapallotuotteella, kun Argentiina voitti suuren kansainvälisen turnauksen otsikon. Uusi Argentiina Jalkapallo Pelipaidat Halvalla niin jännittävää siihen? Tämä on myös Etelä-Amerikan vahva tiimi innovaation klassisessa paidassa!

Argentiina 2018 uusi kotijalkapallon paita koostuu perinteisestä sinivalkoisesta pystysuorasta raidasta, tällä kertaa jersey-pohja väri on valkoinen, edessä kolme sinistä pystysuoraa raitaa ja vain pieni määrä sinistä takana. Sininen näkyy vain mosaiikkimuodossa edessä ja takana kolme raitaa. Pääntie-muotoilu on myös uusi jalkapallomainen paita iso valopilkku, valkoinen pääntie ei muodosta perinteistä "V" -fonttia, pohjassa on sininen raita katkaisu. Uuden jalkapallo-paidan retrotyylin lisäksi Argentiinan uusi jalkapallo-paita on mustana pääväreinä. Fanit, jotka vielä etsivät Jalkapallo Pelipaidat myymälä , voivat myös napsauttaa linkkiä päästäksesi verkkosivustolleni saadaksesi tietää viimeisimmästä jalkapallomaajakaupasta, tietenkin, myös tilaat verkkosivustollamme netissä tulostaaksesi nimen jalkapallomestasi.

2018 Argentiina Jalkapallo Pelipaidat Halvalla vakooja on vuotanut