Päivän jälkeen huomenna La Liga liiga on Cristiano Ronaldo keskeytettiin paluun jälkeen ensimmäisen pelin hän itse oli keskeytetty 5 peliä paluun jälkeen myös hyvin innoissaan. Ennen Betis-peliä vastaan ​​Cristiano Ronaldo hänen sosiaalisessa verkostossaan Big Show -massassa lähetti puoliksi alasti kuvan, Cristiano Ronaldo -näkymän kuva on melko hyvä, hän sai myös 2,8 miljoonaa netizens-kiitosta. Keskellä tätä, myös monet yllään Jalkapallo pelipaidat lapsille. Cristiano Ronaldo lähetti valokuvia, vaikka hän ei voinut pelata kiellon aikana, mutta Cristiano Ronaldo koulutusta, mutta ei hieman rento.

Tämä on varmasti hyvä uutinen Real Madrid Clubille. Viime päivinä Real Madridin virkamiehet ovat keskustelleet Cristiano Ronaldon kanssa kysymyksen uudistamisesta, mutta molempien osapuolten välillä on edelleen erimielisyyttä. 32-vuotias Cristiano Ronaldon Real Madridin sopimus päättyi kesällä 2021, kun Cristiano Ronaldo jäi neljän vuoden palvelukseen. Jos kaikki menee hyvin, Cristiano Ronaldo pelataan Real Madridissa, kunnes hän on 36-vuotias. ja Cristiano Ronaldo Minun käsitykseni on, että sopimuskausi nykyisten neljän vuoden aikana, joka jatkuu 1 vuoden ajan, kunnes kesä 2022 taas päättyy, tietenkin myös hänen palkkansa on tietysti lisättävä. Ei ole tiedossa, tukeeko Ronaldo pelipaita Lapsille ajatustaan, on äärimmäinen ikä ongelma.

Mutta Real Madrid, kun otetaan huomioon Cristiano Ronaldon ikä, ei ole liian halukas ottamaan riskejä, ja Real Madrid ei usko, että korotus on ongelma, mutta sopimuksen ehdoissa Real Madrid haluaa edelleen jatkaa 2021 vuoteen. Cristiano Ronaldon vuosipalkasta hän voi nyt saada 22 miljoonaa euroa (verojen jälkeen). Sopimuksen uusimisen jälkeen se todennäköisesti nousee 30 miljoonaan euroon. Tässä suhteessa kahden osapuolen välillä ei ole erimielisyyttä. noin Lisää tietoa, voit napsauttaa linkkiä päästä verkkosivuillamme. Myös laadukkaita paita-tuotteita voi tilata verkossa. turvallinen ja tehokas ostospalvelu tekee sinut onnelliseksi.

 

Ronaldo pelipaita Lapsille fanit keskittyvät hyvin idolin dynamiikkaan