Tämän kesän frenetistinen pelaajan siirto on alkanut saada ihmiset tottuneiksi yli 100 miljoonan euron arvoisille supertähtien pelaajille. Kun Neymarin 222 miljoonan euron siirto sai PSG: n menestyksekkääksi, median huomiota kiinnitettiin luonnollisesti seuraavaksi jalkapalloilijaksi, joka rikkoi ennätyksen. wear Jalkapallo pelipaidat lapsille myös odottavat sitä, Ehkä se on heidän idoli ... Eden Hazard on tullut yksi monista kilpailijoista. Haastattelussa belgialainen tähti Eden Hazard hauskasti sanoi Neymarille arvoltaan 222 miljoonaa euroa, sitten Eden Hazardin arvo oli vähintään 1 miljardia euroa.

Eden Hazard aiemmin tiedotusvälineiden haastattelussa, toimittaja kysyi kuinka paljon hän oli arvoinen, Chelsea-ässä pelaaja Eden Hazard vastasi: "Oma hinta?" En tiedä, ehkä 300 miljoonaa euroa. "Mutta muutaman päivän kuluttua Eden Hazard on muuttanut näkemystään, ja Eden Hazardin mielestä 300 miljoonaa euroa on liian konservatiivinen", hän sanoi. Eden Hazard kuuli kuuluisan urheiluvälinetyypin tapahtumasta, että sen arvo oli vähintään 1 miljardia euroa. Tuleeko Hazard Jalkapallo Pelipaidat lasten in faneja järkyttää tämä vastaus? Tietenkin tämä on pelkkää vitsiä.

Eden Hazardin erinomainen henkilökohtainen kyky on tunnustettu jo pitkään jalkapallossa. Eden Hazard tunnustettiin myös ulkopuolisiksi yhdeksi Golden Globe -kilpailijoiden kilpailijoista Messi ja Ronaldo jälkeen. Belgian maajoukkueen koulutuksessa tänä kesänä Eden Hazard sai leikkauksen nilkan loukkaantumiselle oikealla jalallaan. Kolmen kuukauden kuluttua Eden Hazard vihdoin palaa, Belgiassa 9-0 Gibraltarin kilpailu, Eden Hazard pass ja play ovi maksu on suuri, hän on jalkapallo peli hyvässä kunnossa. Chelsea haluaa mennä kauempaa eteenpäin, ja nyt tärkein pelaaja Courtneyn joukkueessa on edelleen belgialainen pelaaja Eden Hazard. Hänen asemansa joukkueessa on edelleen vaikea ravistella. Tietenkin, jos olet edelleen hänen tukijansa tai haluasi olla hänen tuulettimensa, voit siirtyä sivuillamme Osta halpa jalkapallo paitoja, voit muokata paitaa omalla nimelläsi. Lisäksi viimeisimmät jalkapallo-tiedot ovat nähtävissä.

 

Eden-Hazard-jokingly-vaittaa-omistavansa-1-miljardin-euron-arvosta