Sponsorit ja Englannin Tottenham Hotspur -jalkapalloseura julkaissut yhdessä Tottenham Hotspur -joukkueen uuden toisen poissa olevan joukkueen vuoden 2017/18 kaudella, joka on valmis uuteen kauteen. Ensimmäistä kertaa historiassa edistyksellisin Nike aeroswift -tekniikka on käytetty Tottenham Hotspurin jalkapallojoukkueen toisen poissaolon, häikäisevän tumman purppuran naamion raidat ja kirkkaan keltaiset yksityiskohdat, mikä tuo hienoa modernia kauneutta. Etsitkö vielä Jalkapallo Pelipaidat fanit todella haluavat saada tämän sarjan!

Kun jalkapalloilijat ovat liikkeessä, jalkapallo-paidat ja shortsit voivat tarjota suurta ilmanläpäisevyyttä ja samalla vilkuttaa keltaista muotoilua alhaalla. "Nike GRIP" jalkapallokengät ovat tummanpunaisia, edessä sen upotettu keltaisilla "spurs" sanoilla. Jalkapallolla on erittäin moderni pyöreä kaulus, ainutlaatuinen menetelmä, joka on kudottu häikäisevään naamiointirakenteeseen. Täydellinen käyttö koko kehossa (mukaan lukien shortsit), parempaa mukavuutta ja hengittävyyttä lisäämällä viileää tunnelmaa. Rinnan edessä on ristin tasainen saumaton silikoniverkko, joka vähentää kitkaa rinnassa. Jalkapallo-paidan olkapäiden alla keltaisella nauhalla on monia pieniä, hengittäviä pieniä pyöreitä reikiä. Jalkapallon takana sanat "Spurs" painettiin, ja klubin ylpeys korostui. Myös soittimen nimet ja numerot käyttävät täysin keltaista muotoilutyyliä. Jalkapalloilijan numero-kirjasin on yhdenmukainen olkapään raita-tekstuurin kanssa. Siksi Tottenham Hotspurs Kolmaspaita uuden kauden on myös tunnustettu kaikille!

Aeroswift-höyhen-jersey on tähän mennessä teknologisesti edistyksellinen paita. Jersey on 10% vaaleampi kuin edellinen tyyli, ja kimmoisuus on 50%. New Jersey käyttää uutta korkean suorituskyvyn omaavaa lankaa, hikoilua yli 20% nopeammin kuin aiemmin, ja kuivausnopeuden 25% nousu. Lisäksi housuissa ja shortseissa uusi kutomismenetelmä yhdistää yhden kaksikerroksisen kudoksen, joka parantaa hengittävyyttä, joustavuutta ja mukavuutta. Tietenkin sivuillamme on myös Paras Jalkapallo Pelipaidat kauppa, että suurin osa faneista tarjoaa laadukasta ostokokemusta. Sen lisäksi, että muokattuna voi tulostaa oman nimensä jalkapallomaappaita, on myös mahdollista saada alennuksia eri tavaroista ja ilmaisesta jakelupalvelusta. usko, että olet tyytyväinen.

 

2017/18 kausi Tottenham Hotspurs Kolmaspaita on ilmoitettu